Sæt Livet i Spil - for seniorer

Sæt Livet i Spil - for seniorer

10 ugers forløb for seniorer med teater på hjernen.

Opstart mandag den 24. januar 2022

Elsker du at spille teater? Har du en skuespiller indeni, som længes efter at komme ud? Vær med til at bringe dit og andres liv på scenen.

Sæt dit liv i spil i en proces med indbygget garanti for udfordringer, selvindsigt og oplevelsen af et tæt fællesskab. Det er samtidig en læreproces, hvor du tilegner dig grundlæggende sceniske værktøjer til at kommunikere med. Og så bliver det sjovt - alle kan være med!

Manuskriptet skabes ud fra egne erindringer, livsglimt og drømme – morsomme, tankevækkende, sørgelige, pinlige, uhyggelige, rørende, fortryllende. Det hele blandes til en cocktail af en kalejdoskopisk iscenesættelse og tre præsentationer serveres tilslut for publikum den 8.-10. april.

Underviser:
Stephan Vernier - er født i USA. Uddannet skuespiller på University of Michigan og Dell'Arte School of Physical Theatre (USA), og har studeret hos Antonio Fava på Stage Internazionale di Commedia dell'Arte (Italien). Stephan er medstifter af Theatret Thalias Tjenere, der siden 1995 har turneret i Europa, USA og Japan med forestillinger, der bygger på troen på et teater, der kan redde verdenen - et grin ad gangen.

I løbet af forløbet hentes andre gæstelærere ind.

Underviser: Stephan Vernier

Læs mere og tilmeld dig her