FAG

Alle fagene på Teaterskolen Move'n Act er nøje udvalgt og tilrettelagt, så de supplerer hinanden på en sådan måde, at det største udbytte nås. De forskellige fysiske fag spiller sammen og understøtter både hinanden og de dramatiske fag, således at du kan udvikle dit sceniske udtryk mest muligt.

Dramatik august 2015

DRAMATIK

Du arbejder med at klargøre din dramatiske hensigt og udtrykke denne, så det kan mærkes. Du bliver trænet i at give og tage i forhold til dine medspillere, så din kommunikation bliver ægte og spontan. Og du får redskaber til at finde konkrete veje til at aktivere dine følelser og give dem et klart og nuanceret udtryk. Skuespillerens indre aktivitet hænger uløseligt sammen med evnen til at fremkalde og fastholde indre billeder. Her opøver du evnen til at skabe et fiktivt rum for tilskuerens indre blik.  Ikke mindst lærer du at forvandle dig og blive ét med rollens natur, således, at den bliver en naturlig del af dig selv.

Vi arbejder med monologer, dialoger, lyriske tekster, tableauer mm. Undervejs kommer vi igennem forskellige genrer og stilarter, og du får mulighed for at arbejde med forskellige rolletyper.

< tilbage