Nyt partnerskab med FO-Aarhus

Move'n Act har fået en partner

Move'n Act er nu en del af noget langt større. Efter et længere forarbejde er det nu formelt anerkendt i Kommunens Folkeoplysningsudvalg, at Move'n Act fusionerer med FO-Aarhus. Vi har længe haft et frugtbart samarbejde med FO-Aarhus, primært omkring debatarrangementer i Kultursalon samt lokaler. Nu fandt vi, at tiden var inde til at rykke rigtigt sammen og høste de fordele, som en fusion indebærer, både økonomisk, administrativt, mht. markedsføring og mange andre ting.

Udadtil vil der ikke være den store forskel at se. Move'n Act bevarer sin profil, sit brand og sin egen hjemmeside. Med partnerskabet får vi flere administrative ressourcer og kompetencer, hvilket gør os i stand til at give en bedre service til vores kursister og elever. Og vi får en langt større platform til markedsføring af vores aktiviteter, hvilket muliggør et bredere og mere varieret udbud. Allerede nu kan du finde Move'n Acts kurser og workshops på FO-Aarhus' hjemmeside.

Som noget meget mærkbart sænker vi i denne forbindelse priserne på Teaterskolens uddannelsesforløb med ca. 40 %. Dette vil vække begejstring hos de unge teaterspirer, som ellers må fravælge at forfølge drømmen om livet på scenen pga. økonomien. Se bare her

Vi ser frem til et smukt partnerskab, som efter vores overbevisning vil give scenekunstundervisningen det løft og den energiindsprøjtning, som Aarhus har brug for. Og vi glæder os til at opdage og realisere de nye muligheder, som partnerskabet åbner.