1. år - de grundlæggende redskaber

Maja -skinner

Hvad får du?

1. år på uddannelsen giver dig skuespillerens grundlæggende redskaber ind under huden, fra træningsrummet til fuldbyrdelsen på scenen.

På efterårssemestret udvikler du din fysik og teknik samt den indre forståelse for scenekunstens håndværk og udtryksmidler, og du kommer til en større personlig klarhed om din proces. Semestret afsluttes med en offentlig arbejdspræsentation på scenen.

På forårssemestret arbejder du med større sikkerhed, kreativitet og personlighed, i takt med at du behersker teknikkerne stadigt bedre. I undervisningen arbejdes målrettet med dine færdigheder, der løbende evalueres og forbedres. Processen fuldbyrdes i forbindelse med afgangsforestillingen, hvor du får plads til at udfolde din kunnen i professionelle rammer.

Indhold

Du får løbende undervisning i fagene Dramatik, Fysisk Teater, Impro, Maske/mime, Dans, Floorwork, Stomp, Pilates, Sang og Stemmetræning. Hertil kommer workshops med gæstelærere. Desuden er der mulighed for at deltage i Move’n Acts åbne program (aften og weekend) til fordelagtige priser.

Læs her om de enkelte fag

Forudsætninger

Optagelse

Tider

Opstart 19. august 2019

Slutdato 12. juni 2020

Al undervisning foregår mandag-fredag kl. 9-15. Afvigelser herfra kan forekomme.

Tilmelding

 

< tilbage