9 ugers forløb Forår 2019

Vi lukker op for nye elever, som har motivation og gåpåmod. Du bliver del af et inspirerende miljø, der emmer af faglighed, kompetence, udfordringer og commitment.

Foruden den kontinuerlige undervisning og træning er foråret organiseret over forskellige temaer:

Karakterarbejde

Du får konkrete redskaber til at opbygge og fastholde din karakter, således at du finder din egen metode til at finde karakteren og give den indre liv og ydre form. Arbejdet henter både fra fysisk-mimiske discipliner og en psykologiske skoler, som f.eks. method acting.

Stage fight

Du lærer at udføre slagsmål og kampstilarter på scenen, så de virker overbevisende, spektakulære og hårdtslående! En uundværlig kompetence for en nutidig scenekunstner – og samtidig en effektiv måde at træne dramatiske discipliner som nærvær, samarbejde, timing og følelser som f.eks. vrede og smerte.

Tekstarbejde:

Klassisk

Arbejdet med klassiske værker fra bl.a. Shakespeare og Moliere er et must for skuespillere, også i den nutidige scenekunst. Her kommer du til at skulle gøre tekstens poetiske form til dine egne ord, så de falder naturligt. At lukke de klassiske tekster op er en åbenbaring for den, der vil spille stort teater, med patos, lidenskaber og udødelige fortællinger.

Moderne og Absurd

De moderne og absurde værker stiller krav til skuespillerens tilstedeværelse, timing og sans for musikalitet. Det udvikler evnen til at udfolde øjeblikket og detaljen i det mellemmenneskelige spil, vi alle genkender i os selv.

Undervisning hverdage 9.00-15.00. Onsdag er undervisningsfri.

Pris kun 9.900,- kr.

Ratebetaling 1.710,-/md

Se priser og betalingsvilkår

Optagelsesprøve

Deltagelse i forløbet kræver, at du består en optagelsesprøve, der viser, at du er klar og motiveret.

Prøven afholdes løbende ved tilmelding

Tilmeld dig her

For spørgsmål: teaterskolen@movenact.dk eller 60 75 96 36

<tilbage