Stemmens Kraft - med krop og sjæl

Der skal leges med stemmen og kroppen i lyd, tale og sang. Tanker og kontrol sættes på stand-by. Du inviteres til "Legestue for Voksne". Du får mulighed for at afprøve og udforske stemmen på en ny og for dig måske ganske ny måde. Din energi og glæde vil blive boosted - og begrebet "playfulness" kommer til at lyse og svinge. Der improviseres gennem de menneskelige grundfølelser, forskellige arketyper, overdrivelse og volapyk. Du inviteres til at give slip og blive mere fri, styrke jordforbindelsen og nærvær med legebarnet i første række. Vi skal også lege med lidt tekst, så medbring ét vers eller omkvæd af en ikke svær sang på dansk eller engelsk, hvor du kan teksten "by heart". Lene arbejder ud fra, hvor du er netop her og nu og med gruppedynamikken.

Lene er årgang 1958 og har siden 2000 modtaget undervisning i Roy Hart stemmetræningsprincipperne hos diverse lærere både i Danmark og deres center i Frankrig. Derudfra har hun udviklet sit eget koncept - Turde At Turde - som hun har undervist efter siden 2007, både som gruppeforløb, workshops og enetimer. Derudover inddrager hun erfaringer fra improvisations- og klovnekurser. Lene arbejder i dybden med nænsomhed, lethed, nærvær og humor på en tryghedsskabende, omsorgsfuld og anerkendende måde. Hun er ikke terapeut, men gennem arbejdet med lyd, stemme og krop kan en terapeutisk effekt opnås.

Læs mere på om hende på www.turde.dk og se indslag https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/04-12-2019/1930/stemmetraening og https://www.tvmidtvest.dk/midt-og-vestjylland/skrig-skraal-og-anderledes-lyde-stemmetraening-kan-hjaelpe-personer-med

Max. 8 deltagere på holdet.


Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
20-06

Tilmeldingsfrist
05.06.2020

Første mødegang
Fre 12.06.2020 18:00-20:55

Sidste mødegang
Søn 14.06.2020 11:00-15:55

Underviser
Lene Skaarup Pedersen

Undervisningssted
Move'n Act

Lokale
Store sal

Pris

775,- Almen