Nye bevægelsesveje -floor work

På denne lørdags-workshop vil du udforske kroppens bevægemuligheder og udvide dit bevægelses-repertoire. Du vil blive introduceret for forskellige bevægelser over gulv. Der skal bl.a. rulles, kravles og eksperimenteres med sjove måder at komme ned og op fra gulv. Vi vil også arbejde med at sammensætte bevægelserne i et flow.

Denne workshop er for dig, der gerne vil udfordres fysisk på en alsidig måde. Du vil få inspiration til sjove og kreative måder at træne styrke, mobilitet, balance og koordinationsevne.

Deltag evt. også på søndags-workshoppen, hvor du vil bygge videre på grundbevægelserne fra floor work, og udforske fysisk improvisation i samspil med andre.

Alle kan være med - undervisningen tilpasses deltagernes individuelle niveau.

Ønsker du at deltage både lørdag og søndag, så tilmeld dig på weekend-workshoppen nr. 21-08 og få kr. 100,- i rabat.

Underviser Liv Pflug er uddannet skuespiller og fysioterapeut og har flere års erfaring som udøvende scenekunstner. Hun har en alsidig og legende tilgang til træning og bevægelse og har fokus på at udnytte kroppens kreative potentiale, uden at overskride kroppens naturlige grænser. Hendes undervisning er inspireret af fysisk teater, moderne dans, kontaktimprovisation og kontaktsport. Læs mere om Liv her.


Kursusnummer
21-06

Tilmeldingsfrist
22.06.2021

Dato og tid
Lør 26.06.2021 13:00-15:55

Underviser
Liv Pflug

Undervisningssted
Move'n Act

Lokale
Store sal

Pris

300,- Almen
285,- Ledig i Aarhus Kommune
285,- Pensionist i Aarhus Kommune
285,- Studerende i Aarhus Kommune