Giv sangen liv - med krop og sjæl

På denne 3 dages workshop sætter underviser Lene Skaarup fuld fokus på den sang, som du ønsker at udforske og udfordre – stadig med krop og sjæl.

Det betyder ikke, at du skal være sanger eller mene, at du bør være god til at synge for at deltage. Alle kan være med. Vi leger med teksten både individuelt og i improvisationer – både med og uden melodi. Vi skal underdrive, overdrive og måske afprøve en grænse eller to – men hele tiden i et legende univers, hvor dit indre legebarn får lov til at komme på banen og indtage rummet.

Vi bringer sangen ind i arketypernes verden, mærker stemningen i vore mere eller mindre velkendte grundfølelser. Gennem improvisation sætter vi helt nye toner og farver på sangen. Du inviteres til at blive mere fri og give slip, bevæge dig ud på uvant grund og styrke dit nærvær.

Du bliver bedre til at mærke teksten og sangen med hele kroppen, bliver bedre til at træde frem og op – holde øjeblikket og stilheden overfor ”publikum” og have dem i din hule hånd, mens du bevarer din grounding og finder den indre ro.

Sangen skal du gerne kunne ”by heart” – mindst 1 vers og evt. omkvæd, og helst på dansk eller engelsk, så alle har mulighed for at forstå teksten. Det må meget gerne være en sang, som har en speciel betydning for dig, og som du føler gerne må blive ”plukket lidt fra hinanden”, så den skal heller ikke være for svær eller udfordrende.

Så tag dit indre legebarn i hånden og bliv inviteret ind i Lenes legestue univers.


Kursusnummer
21-09

Tilmeldingsfrist
04.06.2021

Første mødegang
Fre 11.06.2021 17:00-19:55

Sidste mødegang
Søn 13.06.2021 11:00-15:55

Underviser
Lene Skaarup Pedersen

Undervisningssted
Move'n Act

Lokale
Lille sal

Pris

775,- Almen