Floor Work

På denne workshop vil du udforske din krops bevægemuligheder.

Du vil blive introduceret for forskellige bevægelser over gulv. Heriblandt rulle- og kravlemønstre, samt kreative måder at komme ned og op fra gulv. Du vil få tid til at øve enkeltstående bevægelser samt eksperimentere med at sammensætte bevægelser i et flow.
Du vil også komme til at undersøge kroppens kreativitet i samspil med andre. Her vil der indgå elementer af leg, kamp, samarbejde og umulige opgaver.

Workshoppen er for dig, der gerne vil udfordres fysisk på en alsidig måde. Floor Work er sjov og sund træning af styrke, smidighed, balance og koordinationsevne.

Trænede såvel som nybegyndere er velkomne. Tøv heller ikke med at tilmelde dig, hvis du har fysiske udfordringer. Undervisningen tilpasses deltagernes individuelle niveau.

Underviser:
Liv Pflug er uddannet skuespiller og fysioterapeut. Hun har en alsidig og legende tilgang til træning og bevægelse, og har fokus på at udnytte kroppens kreative potentiale, uden at overskride kroppens naturlige grænser. Hendes undervisning er inspireret af fysisk teater, moderne dans, kontaktimprovisation og kontaktsport. Læs mere om Livs undervisning her

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
22-08

Tilmeldingsfrist
25.04.2022

Dato og tid
Lør 30.04.2022 11:00-15:55

Underviser
Liv Pflug

Undervisningssted
Move'n Act

Lokale
Store sal

Pris

550,- Almen
525,- Ledig i Aarhus Kommune
525,- Pensionist i Aarhus Kommune
525,- Studerende i Aarhus Kommune