De 5 Nøgler til Lykken

Er dit liv helt fantastisk? Eller er der plads til forbedring? Det er ikke meningen, at du skal gå og være lykkelig hele tiden, men der er meget man kan gøre for at føle sig mere tilfreds med sig selv og sit liv.
Dette er ikke endnu en sludder for en sladder om personlig udvikling, men i stedet er det en række helt konkrete øvelser, der skaber mærkbar forandring.

Denne workshop er for dig, der nogle gange føler at du kører igennem livet med håndbremsen trukket. Eller for dig, der ikke rigtig har fundet ud af, hvad du vil med dit liv. Eller for dig, der føler dig akavet i sociale sammenhænge.

De 5 nøgler er:
- Kroppen
Dit kropssprog er ikke kun kommunikation til verden omkring dig. Det er også kommunikation til dig selv. Her gemmer sig den første nøgle til et sundt selvværd.
- Tankerne
Din indre dialog skaber dine overbevisninger og derved dit selvbillede. Lær at opdrage din hjerne til at tjene dig.
- Følelserne
Lær at opleve og rumme dine følelser frem for at blive opslugt af dem. De kan være din bedste guide i livet, når du lærer at bruge dem.
- Formål
Vi har alle brug for at føle at vores liv har mening. Find ud af hvad der giver mening for dig, og hvordan du får mere af det i dit liv.
- Relationer
Vi er flokdyr og har brug for hinanden for at føle tryghed, mening og kærlighed. Lær at forbedre de relationer du allerede har, og hvordan du skaber nye positive relationer. 

Underviser:
Mette Hammerlund. Hun er uddannet skuespiller og coach og har undervist i personlig udvikling og potentialeudvikling siden 2014. Med humor og engagement videregiver hun helt konkrete redskaber, der kan forbedre livskvaliteten for de fleste. Læs mere om Mette her

”Jeg har fået nogle tæsk af livet. Derfor blev jeg nødt til at lære, hvordan man mon bliver glad. Efter rigtig meget trial and error har jeg efterhånden fundet noget, der virkelig virker. Så det vil jeg gerne dele med dig.” - Mette Hammerlund.

NB: Ved tilmelding til denne workshop gør vi opmærksom på, at ordlyden "Antal deltagere 1" betyder, at man kun kan tilmelde en deltagere ad gangen.

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
22-18

Tilmeldingsfrist
12.09.2022

Dato og tid
Lør 17.09.2022 11:00-14:55

Underviser
Mette Hammerlund

Undervisningssted
Move'n Act

Lokale
Store sal

Pris

475,- Almen
455,- Ledig i Aarhus Kommune
455,- Pensionist i Aarhus Kommune
455,- Studerende i Aarhus Kommune