HF Stage

Hvis du brænder for at spille skuespil - og samtidig ønsker at tage en ungdomsuddannelse - har du muligheden for at tage en to-årig HF med fokus på scenekunst.

HF Stage er en særligt tilrettelagt uddannelse, hvor du udover HF-fagene har ekstra timer i teater og skuespil. HF-fagene foregår hos Aarhus HF, og teaterundervisningen varetages af Teaterskolen Move'n Act.

Du har 4 timers teaterundervisning om ugen plus intensive forløb, der typisk leder op til en visning eller en forestilling.

Du kan påbegynde HF-Stage direkte fra 9. eller 10. klasse, med start i august 2024.

Du kan få SU og undervisningen på HF-delen er gratis. Teaterundervisningen koster 4.750 kr. pr. halvår.
Inden skolestart indbetales desuden et depositum på kr. 2.000,- for teaterundervisningen. Et depositum som tilbagebetales ved fuldførelse af det to-årige HF-Stage forløb.

Ansøgningsfrist er 1. marts 2024. Du skal både ansøge på optagelse.dk - og udfylde et ansøgningsskema hos os, som du henter på Aarhus HF.  ansøgningsskema.

For at blive optaget på HF-Stage skal du ydermere gennemgå en optagelsesprøve. Prøven består af en samtale, som skal vise, at du forholder dig seriøst til teaterundervisningen og er parat til at arbejde koncentreret og målrettet. Der bliver løbende indkaldt til optagelsesprøve.

For yderligere info: teaterskolen@movenact.dk eller 60 75 96 36