OM OS

Move'n Act er centrum for kvalitetsuddannelser i scenekunst i Aarhus. Vi rummer to forskellige afdelinger: En teaterskole samt en kursus- og workshopafdeling

Teaterskolen kan du tage uddannelse i scenekunst på op til 3 års varighed.

Vi har eksisteret siden 1996 og er kendt for professionel og levende undervisning i scenekunst.
Hvad enten du er kommende skuespiller, ønsker at videreuddanne dig eller blot prøve kræfter med de kreative håndværk, kan vi hjælpe dig videre mod dine mål.

Hos os bliver du ikke stjerne på en aften. Scenekunst er et håndværk, der skal læres - som kræver hjerteblod og målbevidst arbejde. Det er en opgave, vi tager alvorligt. Vores undervisningsforløb giver dig den tid, sammenhæng og fordybelse, du har brug for - til at tingene fæstner sig, til at prøve dig frem, gentage og forbedre, ændre dine vaner og til at evaluere dine egne fremskridt. Vi sætter en ære i, at du når de faglige, kunstneriske og personlige mål, du sætter dig for et forløb hos os.

På Teaterskolen undervises der dagligt 9.00-15.00.

I Workshopafdelingen finder du et varieret udbud af kurser og workshops indenfor skuespil, sang, dans, bevægelse og andre kreative fag med en række højt kvalificerede undervisere fra ind- og udland.

Undervisningen i begge afdelinger foregår i vores smukke lokaler på Grønnegade 93E, 8000 Århus C.

Det er muligt at leje sig ind i vores lokaler, det kan du læse mere om her

For information in English: About Us