På Teaterskolen Move'n Act får du

2015-hos -os -får -du

Fysisk og mental Træning

Din krop og stemme bliver trænet til at brænde igennem på scenen. Dit kropssprog disciplineres, så du kan udtrykke dig med klarhed og nuancering. Du lukker op for dine følelser og får redskaber til at få dem ud over rampen, så de berører dine medspillere og publikum. Du lærer forvandlingens kunst - at blive til en anden karakter.

Masser af Praksis

Vi arbejder på gulvet hver dag. At overskride dine egne grænser bliver det nye normale. Du bliver fortrolig med at 'være på', optræde for publikum og adressere en forsamling. Du kommer på scenen!

Bredde og Specialisering

Vi klæder dig på til at indgå i scenekunstens mange udtryk, genrer og brancher. Du får samtidig kompetencer, som rækker langt ud over scenekunstens område.

Mesterlære og Netværk

Mange af vores undervisere er selv udøvende kunstnere. Du får således indblik i forskellige stilarter og arbejdsmetoder. Uddannelsen giver samtidig adgang til et stort netværk af professionelle producenter - og dermed chancen for at deltage i eksterne produktioner.

Kulturproduktion og Iværksætteri

Teaterproduktion er et omfattende arbejdsområde, som involverer mange forskellige funktioner. Du får praktisk erfaring med kulturproduktion, lærer at indgå i et team og at tage ansvar. Således bliver du klædt på som din egen iværksætter.

DIT UDBYTTE - VORES ÆRE

Scenekunst er et håndværk, der skal læres. Det kræver hjerteblod og målbevidst arbejde. Hverdagen på en skuespillerskole er et uafbrudt arbejde med dig selv.

Det er en opgave, vi tager alvorligt, og vi sætter en ære i, at du når dine faglige, kunstneriske og personlige mål.